Торт ” Медово-йогуртовий”

Неймовірний смак та чудовий аромат це соковитий та ніжний бісквіт на основі меду у витонченому поєднанні з йогуртовим кремом.
Оздоблення – бісквітна крихта та вершковий крем у вигляді квіточок.
Термін придатності та умови зберігання:

*при температурі +6.. +2 С і відносній вологості 75% – 5 діб
**за умов замороженого виробу при температурі не вище ніж -18С – 180 діб

Вага:
800г.
Хіт продукт

Торт “Снікерс”

Чудове поєднання ніжних бісквітів з какао та безе з арахісом.
Особливого смаку торту надає наповнювач "Іриска".
Термін придатності та умови зберігання:

*при температурі +6.. +2 С і відносній вологості 75% – 5 діб
**за умов замороженого виробу при температурі не вище ніж -18С – 180 діб

Вага:
1000г.
Хіт продукт

Торт “Малиновий рай”

Торт «Малиновий рай» це витончене поєднання легких, ванільних бісквітів з кремом зі смаком пломбіру та натуральним джемом зі шматочками малини. Декор – вершковий крем та малиновий джем .
Термін придатності та умови зберігання:

*при температурі +6.. +2 С і відносній вологості 75% – 5 діб
**за умов замороженого виробу при температурі не вище ніж -18С – 180 діб

Вага:
800г.
Хіт продукт

Торт “Кавовий блюз”

Торт "Кавовий блюз" це неймовірна мелодія поєднання ніжного бісквіту з ароматною кавою та вершкового крему з какао. Ця мелодія, незабутня.
Термін придатності та умови зберігання:

*при температурі +6.. +2 С і відносній вологості 75% – 5 діб
**за умов замороженого виробу при температурі не вище ніж -18С – 180 діб

Вага:
800 г.
Хіт продукт

Торт “Шоколадний мохіто”

Оригінальне поєднання шоколадного бісквіту та ніжного крему з ароматом м'яти. Додаткової сочності торту надає ганаш.
Термін придатності та умови зберігання:

Термін придатності та умови зберігання:
*при температурі +6.. +2 С і відносній вологості 75% – 5 діб
**за умов замороженого виробу при температурі не вище ніж -18С – 180 діб

Вага:
400г.
Хіт продукт

Торт “Praha”

Торт «Praha» створений для любителів екстра чорного шоколаду . Супер шоколадний бісквіт у поєднанні з ніжним вершково-шоколадним кремом на основі наповнювача «Шоколад». Оздоблення - м’яка шоколадна глазур. Справжня шоколадна феєрія смаку.
Термін придатності та умови зберігання:

*при температурі +6.. +2 С і відносній вологості 75% – 5 діб
**за умов замороженого виробу при температурі не вище ніж -18С – 180 діб

Вага:
800 г.
Хіт продукт

Торт “Полунична спокуса”

Торт «Полунична спокуса» це витончене поєднання легких, ванільних бісквітів з вершковим кремом зі смаком пломбіру та натуральним джемом зі шматочками полуниці. Декор – молочна дзеркальна глазур.
Термін придатності та умови зберігання:

*при температурі +6.. +2 С і відносній вологості 75% – 5 діб.

**  за умов замороженого виробу при температурі не вище ніж -18С – 180 діб.

Вага:
800 г.
Хіт продукт

Торт «Тіramisu»

Справжні кондитерські шедеври народжуються в Італії. Торт «Тiramisu» - це справжній італійський десерт, що ніжно поєднує в собі пишні темні бісквіти з вершково-сметанним кремом з додаванням сирно -ванільної маси. Завдяки ніжному смаку і аромату кави, цей торт дарує справжню італійську насолоду.
Термін придатності та умови зберігання:

*при температурі +6.. +2 С і відносній вологості 75% – 5 діб

**  за умов замороженого виробу при температурі не вище ніж -18С – 180 діб

Вага:
800г.
Хіт продукт

Торт «Truffle»

Шоколадний бісквіт з додаванням натурального какао, просочений цукровим сиропом та перешарований кремом – ганаш на основі шоколадної глазурі та вершків. Оздоблений глянцево дзеркальною глазурю на основі шоколадного наповнювача. Яскравий зразок таланту кондитерського мистецтва.
Термін придатності та умови зберігання:

*при температурі +6.. +2 С і відносній вологості 75% – 5 діб

** за умов замороженого виробу при температурі не вище ніж -18С – 180 діб

Вага:
800 г
Хіт продукт

Торт “Rafael”

Смак торта «Rafael» можна описати всього двома словами - індивідуальність та оригінальність. Шоколадний бісквіт та ніжний крем на основі вершків з додаванням кокосової стружки та згущеного збираного молока.Ідеальне поєднання шоколаду з кокосом.
Термін придатності та умови зберігання:

* при температурі +6.. +2 С і відносній вологості 75% – 5 діб
** за умов замороженого виробу при температурі не вище ніж -18С – 180 діб

Вага:
800г

Торт «Медовик»

Соковитий та ніжний бісквіт на основі квіткового меду у витонченому поєднанні з вершково-сметанним кремом. Оздоблення – бісквітна крихта, натуральне какао та апельсиновий джем.
Термін придатності та умови зберігання:

*при температурі +6.. +2 С і відносній вологості 75% – 5 діб

** за умов замороженого виробу при тмпературі не виже ніж -18С – 180 діб

Вага:
400г

Торт “Спартак”

Заварні медові бісквіти на основі натурального какао особливо майстерно поєднуються з масляним кремом та шаром вишневого джему, який надає торту особливої пікантності та ягідного післясмаку . Оздоблення- м'яка шоколадна глазур.
Термін придатності та умови зберігання:

*при температурі +6.. +2 С і відносній вологості 75% – 7діб

** за умов замороженого виробу при температурі не вище ніж -18С – 180 діб.

Вага:
1700г.
Хіт продукт

Торт “Рижик”

Заварний медовий бісквіт у поєднанні з ніжним масляно-сметанним кремом. Оздоблений бісквітно-медовою крихтою та натуральним какао.
Термін придатності та умови зберігання:

*при температурі +6.. +2 С і відносній вологості 75% – 7діб

**  за умов замороженого виробу при температурі не вище ніж -18С – 180 діб.

Вага:
1700г.
Хіт продукт

Торт “Сніжинка”

Вафельний торт у формі тістечка, перешароване ніжним наповнювчем "Іриска". Декороване чорною та білою кондитерською глазурю. Смак знайомий з дитинства.
Термін придатності та умови зберігання:

*при температурі +6.. +2 С і відносній вологості 75% – 14 діб .

 

Вага:
2кг.
Хіт продукт